Η Φιλοσοφία μας

Πιστεύουμε βαθιά ότι όλοι αξίζουν ένα υπέροχο στυλ ανεξάρτητα από την ηλικία, το συγκεκριμένο είδος μαλλιού, ή την προσωπικότητα στην οποία ταιριάζει το κλασικό, ή το ελεύθερο στυλ μαλλιών. Συνεχίζουμε να υπογράφουμε την ατζέντα για τα μαλλιά χωρίς όρια, περιορισμούς και κανόνες.

Πέρα και πάνω από όλα, είναι σημαντικό ότι όλοι στην THE CONCEPT, συνεχίζουμε να εξελισσόμεθα. Πιστεύουμε στη δράση και όχι στην χαλαρότητα, ή στις δάφνες της δόξας.

Το σαλόνι μας είναι η καρδιά της μάρκας THE CONCEPT, που κάτι καινούργιο ξεκινάει εδώ!

Στοχεύουμε στο να είμαστε οι καλύτεροι και να κάνουμε το καλύτερο!

Η τεχνική μας

Ακολουθούμε λιτές γεωμετρικές γραμμές και μεταμορφώνουμε το κλασικό σε νεανικό.

Μετατρέπουμε το απλό σε ελκυστικό για να αναδεικνύουμε την ομορφιά των χαρακτηριστικών του προσώπου.

Ανακαλύπτουμε το στυλ που ταιριάζει στην προσωπικότητα και στην εικόνα του κάθε πελάτη μας.

Το σαλόνι μας

Ένας χώρος ιδιαίτερος, ελκυστικός και άνετος, ειδικά διαμορφωμένος για να φιλοξενήσει κάθε επισκέπτη μας και να του προσφέρει ποιοτικό χρόνο χαλάρωσης. Φιλοδοξούμε να γίνουμε μια όαση περιποίησης που θα σας απομακρύνει για λίγο από τις εντάσεις του σύγχρονου τρόπου ζωής. Εκτιμούμε τον πολύτιμο χρόνο σας και το δείχνουμε σε κάθε στιγμή.

Η φιλοξενία και η περιποίηση για μας ξεκινά από το πρώτο βήμα μέσα στο σαλόνι μας.

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε:

 • ΔΕΥΤΕΡΑ:   ΚΛΕΙΣΤΑ
 • ΤΡΙΤΗ:   11πμ – 8μμ
 • ΤΕΤΑΡΤΗ:   9πμ – 6μμ
 • ΠΕΜΠΤΗ:   11πμ – 8.30μμ
 • ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ:   11πμ – 8.30μμ
 • ΣΑΒΒΑΤΟ:   9πμ – 6μμ
 • ΚΥΡΙΑΚΗ:   ΚΛΕΙΣΤΑ

Τι προσφέρουμε

Κούρεμα & Χτένισμα

 • Cuts
 • Blow Dry
 • Up Do
 • Wedding Services
 • Extensions

Βαφές

 • Single Process
 • Partial Highlights
 • Half Head Highlights
 • Full Head Highlights
 • Gloss

Περιποίηση

 • Hair Treatment
 • Micro Mist
 • Keratin Treatment

Οι άνθρωποί μας

Πιστεύουμε στην συλλογική εργασία γι’αυτό κάθε μέλος της ομάδας μας αποτελεί ένα απαραίτητο κρίκο στη δημιουργία  βέλτιστων αποτελεσμάτων για την ικανοποίηση των πελατών μας. Κάθε μέλος επιλέγεται με μεγάλη προσοχή, εκπαιδεύεται συνεχώς και συμβάλλει αποτελεσματικά στην επίτευξη των στόχων μας.

«Ικανοποίηση του πελάτη, καταρτισμένη ομάδα, προσιτές τιμές»

Τζωρτζίνα Κωβαίου

Τζωρτζίνα Κωβαίου

RECEPTIONIST Η Τζωρτζίνα σπούδασε δημοσιογραφία στη σχολή του ΑΝΤΕΝΑ και υποκριτική στον ΙΑΣΜΟ του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Έχει παίξει σε πολλά θεατρικά έργα καθώς και σε αρκετά σίριαλ στον ΑΝΤ, ΜΕΓΑ, ΑΛΦΑ όπως το Απαγορευμένη Αγάπη κ.α. Λατρεύει την τέχνη γιατί μέσα απ’ αυτήν μπορεί να εκφράσει τα συναισθήματα της και να μεταφέρει στους ανθρώπους μηνύματα. Η σχέση επικοινωνίας μαζί τους αλληλεπιδρά στη δημιουργική φύση της και την προκαλεί να δοκιμάζει συνεχώς καινούργια πράγματα. Όταν της έγινε η πρόταση να αναλάβει την υποδοχή του κομμωτηρίου το θεώρησε πρόκληση. Ο χώρος μοιάζει με σκηνή θεάτρου και κάθε μέρα καλείται να παίζει ένα ρόλο πολύ σημαντικό αφού είναι το πρώτο πρόσωπο, η αρχική επαφή που έχει ένας πελάτης με το κομμωτήριο. Νιώθει ότι αποτελεί ένα σημαντικό κρίκο στην διαμόρφωση καλής σχέσης με τους πελάτες και συνεισφέρει στην δημιουργία ζεστής ατμόσφαιρας.

Δήμητρα Καρανίκα

Δήμητρα Καρανίκα

STYLIST Γεννήθηκε στην Νυρεμβέργη της Γερμανίας. Έχει σπουδάσει κομμωτική και έχει μακρόχρονη εμπειρία σε γνωστά κομμωτήρια της Αθήνας όπως ΤΕΟ και MS. Θεωρεί ότι η δουλεία της παίζει σημαντικό ρόλο στην ζωή της και η επαφή με τους πελάτες αποτελεί προέκταση του προσωπικότητας της. Η κάθε μέρα στο κομμωτήριο είναι διαφορετική, κρύβει μικροεκπλήξεις είτε γιατί συναντά νέους πελάτες και προσπαθεί να μάθει την προσωπικότητα τους ή γιατί πρέπει να διαχειριστεί συμπεριφορές νέων και παλιών πελατών. Νιώθει σαν μαθήτρια και αυτό την κρατά σε εγρήγορση. Είναι πολύ ευχαριστημένη και αφοσιωμένη στη δουλειά της και έχει θετική διάθεση. Πιστεύει ότι η ομάδα, παρά το λίγο χρόνο που λειτουργεί μαζί, είναι πολύ δεμένη και όλοι έχουν ένα κοινό σκοπό την ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Μάρθα Λαλαδάκη

Μάρθα Λαλαδάκη

MANICURE-PEDICURE SPECIALIST Η Μάρθα γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε μανικιούρ και ονυχοπλαστική. Στο επάγγελμα της καταγράφει 15 χρόνια εμπειρίας και μέχρι σήμερα εξακολουθεί να δείχνει τον ίδιο ζήλο, είτε πρόκειται να περιποιηθεί κάποιο διάσημο ή κάποιο καθημερινό απλό άνθρωπο. Σημαντικότερες συνεργασίες της είχε με τα κομμωτήρια George και Δημήτρη Παλαιολόγου. Πιστεύει στη προσωπική σχέση με το πελάτη και αφιερώνεται σ’ αυτό που κάνει γιατί πιστεύει ότι η ικανοποίηση βοηθά την ψυχολογία του πελάτη. Δούλεψε κοντά στον Ηλία Ζάρμπαλη & πλέον ανήκει στην βασική ομάδα του The Concept . Όλοι μαζί ξεκινήσαμε ένα όνειρο και μοιραζόμαστε τον ίδιο στόχο ό,τι θα είμαστε οι καλύτεροι μέσα σε μια εποχή και ένα περιβάλλον που αντιστέκεται στις επιτυχίες.

Ninietta Kard - Νικολλέτα-Γεωργία Ανδρέου

Ninietta Kard - Νικολλέτα-Γεωργία Ανδρέου

JUNIOR COLOURIST Η Νινιέττα είναι φοιτήτρια στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο, στη σχολή μαθηματικών. Παρακολουθεί παράλληλα μαθήματα μακιγιάζ και κομμωτικής. Έχει ξεκινήσει τον επαγγελματικό βηματισμό της σ’ αυτό το χώρο συμμετέχοντας σε επιδείξεις μόδας όπως της ΛΟΥΚΙΑΣ κ.α. καθώς και σε φωτογραφήσεις μοντέλων για το περιοδικό DownTown. Η ενασχόληση με το βάψιμο των γυναικών την ευχαριστεί γιατί αλλάζει την ψυχολογία της. Η μίξη των χρωμάτων βγάζει στην επιφάνεια το δημιουργικό κομμάτι του εαυτού της, την βοηθά να βρίσκει ισορροπίες. Το πάντρεμα της χρωματολογίας με τα μαθηματικά, αποδίδει εκπληκτικά αποτελέσματα και είναι πρόκληση για συνεχή πειραματισμό. Μιλά με πολύ πάθος για τις βαφές και το συνταίριασμα με τα χρώματα της φύσης, φιλοδοξεί να γίνει πρωτοπόρος σ’ αυτό το τομέα. Ανήκει σε μια ομάδα με σωστά δομικά υλικά και η συνεργασία μαζί τους είναι επικοδομητική. Κάθε νέο πράγμα που μαθαίνει την εξελίσσει σαν άνθρωπο και σαν επαγγελματία. Το αντικείμενο της εδώ, την βοηθά γιατί παρακολουθεί την συνολική διαδικασία, όλα τα στάδια μεταμόρφωσης των προσώπων μέχρι το τελικό αποτέλεσμα. Το συναίσθημα ικανοποίησης ότι συμβάλει σ’ αυτό είναι η ηθική ανταμοιβή της.

Ακαδημία

Η συνεχής εκπαίδευση είναι τροφή για το μυαλό, τη ζωή και την ψυχή μας.

Η προωθημένη σειρά σεμιναρίων που προσφέρει η ακαδημία μας προορίζεται για  επαγγελματίες κομμωτές  που επιθυμούν να βελτιώσουν τις τεχνικές τους και να οδηγήσουν τη καρίερα τους στο επόμενο επίπεδο.

Κάθε πρόγραμμα ανοίγει ένα καινούργιο δρόμο που οδηγεί στην ανάπτυξη και βελτίωση των ικανοτήτων συνολικά και προάγει την αντίληψη των κομμωτών ώστε να δημιουργήσουν την εμφάνιση εκείνη που οι πελάτες τους επιθυμούν.

Αλλάζοντας αντίληψη προχωρούμε μπροστά και έχουμε τα αποτελέσματα εκείνα που μας επιτρέπουν να αγγίξουμε αυτό που επιθυμούμε, οραματιζόμεθα και πιστεύουμε. Με νέα αντίληψη, έχουμε τη δυνατότητα να αλλάξουμε τη καριέρα μας, το περιβάλλον μας, και τον τρόπο ζωής μας.

«Η γνώση είναι το μάτι της επιθυμίας και μπορεί να γίνει ο πιλότος της ψυχής.»

Will Durant  (Αμερικανός συγγραφέας, ιστορικός και φιλόσοφος)

Ενδιαφέρεστε να μάθετε περισσότερα για την Ακαδημία;

Συμπληρώστε και υποβάλλετε την φόρμα!

Υποβάλλοντας αυτήν τη φόρμα, έρχεστε απευθείας σε επαφή με το τμήμα εκπαίδευσης. Οι πληροφορίες αυτές θα χρησιμοποιηθούν για να επικοινωνήσουμε μαζί σας σχετικά με τα προγράμματα και τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

* Υποχρεωτικά πεδία

X